24. tammikuuta 2015

Tervetuloa Rouva Pupun herkkublogiin

Kuten kuvasta näkyy, leipomisurani alkoi jo hyvin varhain. Suurin ero kuvaushetkeen lienee se, että enää en syö yhtä paljon taikinaa, vaikka laadunvalvontaa toki täytyykin suorittaa...


Eniten tulee leivottua makeita herkkuja - erityisesti suklaaleivonnaiset ovat suosikkejani - mutta silloin tällöin valmistuu myös jotain suolaista. Missään en ole erityisen taitava, mutta kaikkea tykkään kokeilla.

Tapanani on ollut kirjoittaa reseptien viereen kommentteja ja havaintoja: miten kannattaa toimia, että lopputuloksesta tulisi mahdollisimman onnistunut; mitä ohjeessa pitäisi muuttaa ja mitä variaatioita voisi kokeilla. Päätin siirtää reseptit kommentteineen tänne julkiseen levitykseen, jotta niistä olisi muillekin hyötyä. 

Lopuksi vielä muutamia vanhoja tuotoksia esimauksi tulevasta:









Seuraavaksi julkaisen muutamia aiemmin askartelublogissani PupuProduction olleita päivityksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti