Pohjana on suklainen kuppikakku, jonka päälle on kasattu tuhti kerros ganachekuorrutetta (ohje Linda Collisterin kirjasta "Suklaa"). Kummituksen lakana on valkoista marsipaania ja silmät ja suu leikattu lakumatosta.
Ensimmäinen keittokirjani oli pikkuleipäkirja, jonka omistuskirjoituksessa lukee "herkkuleipurille jouluna 1997, äiti ja isä". Siitä joulusta on vierähtänyt jo hetki aikaa ja muutamat pikkuleivät ja muutkin herkut on tullut sen jälkeen leivottua. Aiemmin reseptin nurkkaan kirjatut kommentit löytyvät nyt täältä ja havainnoistani ja virheistäni oppivat toivottavasti muutkin. Ohjeet ovat pääsääntöisesti laktoosittomia. Askarteluprojekteistani kirjoittelen toiseen blogiini rouvapupu.blogspot.fi.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti